Over ons | Over 'let's GO 360' | powered by YMY Re-Lated
vakkundig &
onderscheidend
Snel van inzicht en ondersteunend in uw bedrijfscommunicatie.

360 graden fotografie

360-graden fotografie kan een krachtig hulpmiddel zijn voor uw bedrijf om producten of diensten te promoten en hun online aanwezigheid te verbeteren. Met 360-graden fotografie kan uw bedrijf een interactieve en meeslepende ervaring bieden aan uw klanten, waarbij ze het gevoel krijgen alsof ze het product of de locatie zelf fysiek ervaren.

360 graden fotografie biedt veel voordeel voor uw bedrijf:


Verbeterde online aanwezigheid
Met 360-graden fotografie kan uw bedrijf haar website en sociale media-accounts upgraden met interactieve inhoud die de aandacht van uw klanten trekt en hen langer op de pagina houdt.
Verbeterde klantbetrokkenheid
Klanten kunnen met 360-graden fotografie een beter beeld krijgen van de producten of diensten die worden aangeboden en kunnen ze vanuit verschillende hoeken bekijken, waardoor ze meer betrokken raken bij het product.
Verbeterde verkoop
360-graden fotografie kan ook helpen bij het verbeteren van de verkoop door klanten een beter inzicht te geven in het product en hen te helpen bij het nemen van een aankoopbeslissing.
Besparing van tijd en geld
Met 360-graden fotografie kunnen bedrijven hun producten of diensten op een aantrekkelijke manier presenteren zonder dat ze veel tijd en geld hoeven te besteden aan het creëren van fysieke displays.
Verbeterde merkwaarde
360-graden fotografie kan uw bedrijf helpen zich te onderscheiden van de concurrentie door hun merk op een innovatieve en visueel aantrekkelijke manier te presenteren.
YMY Re-Lated is een pionier op het gebied van 360 graden fotografie en heeft meer dan 27 jaar ervaring in het vak. YMY Re-Lated heeft zich gespecialiseerd in het creëren van hoogwaardige, interactieve 360 graden beelden en virtuele rondleidingen voor verschillende toepassingen, zoals vastgoed, toerisme, evenementen en productpresentaties.

Ons  bedrijf bestaat uit ervaren fotografen en beeldbewerkers die gebruik maken van de nieuwste technologieën en apparatuur om de hoogste kwaliteit beelden te produceren. We hebben een uitgebreide portfolio met opdrachten voor zowel kleine lokale bedrijven als grote internationale organisaties.

Naast het maken van 360 graden beelden en virtuele rondleidingen biedt YMY Re-Lated ook andere diensten aan, zoals drone-fotografie en videoproductie. We zijn altijd bezig met het vernieuwen en verbeteren van onze diensten om aan de behoeften van onze klanten te blijven voldoen en om te blijven groeien in ons vakgebied.

Met meer dan 27 jaar ervaring is YMY Re-Lated een vertrouwde naam geworden in de wereld van 360 graden fotografie en hebben we een uitstekende reputatie opgebouwd op basis van onze deskundigheid, kwaliteit en klantenservice.

Let's Go 360 is de handelsnaam voor de virtuele diensten die YMY Re-Lated
de
geschiedenis
27
jaar
ervaring
Een paar getallen...
486
websites opgeleverd.
268,624
Foto's gemaakt.
186
Bedrijven ondersteund in
6 verschillende landen.
Ons aanbod
Een dimensionale kijk en beleving aanbieden aan je bestaande of potentiële nieuwe klant.
Geef een totale weergave van de verschillende kamers of geef een overzicht van alle event en congres mogelijkheden met ingebouwde gespreksmogelijlheid middels onze unieke 'face to face' module.
De school volledig in beeld om zo elke vorm van afstand te kunnen overbruggen.
Event locaties als decor voor een historisch overzicht van achterliggende concerten en events, of de ruimte in al zijn logistiek tonen om mogelijkheden voor organisatoren in beeld te brengen.
Zalen van musea die bijvoorbeeld zijn ingericht als tijdelijke expositie ruimte lenen zich uitstekend om interactief in beeld te worden gebracht. Na de expositie periode is er dan ook nog eens een prachtig digitaal archief van de tentoonstellingen.
Historie
2019
Oprichting
Let's GO 360
Virtual tour building, interactive media design 
2012
Oprichting
Your Way Of Music
Online music portal, on stage photography and video
1997
Webdesign, applicatie bouw